igoumenitsa@kerkyraseaways.gr+30 26650 21000
A. ΟΡΟΙ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
1. ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΤΩΝ

Οι επιβάτες έχουν την υποχρέωση

– Να δηλώνουν αληθή στοιχεία κατα την έκδοση εισιτηρίων μέσω του kerkyraseaways.gr ή στα συνεργαζόμενα πρακτορεία

– Να βρίσκονται τουλάχιστον μισή ώρα πριν τον προγραμματισμένου απόπλου στον χώρο φόρτωσης με το όχημα τους

– Να επιδεικνύουν το εισιτήριο τους όταν τους ζητηθεί καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά σε περίπτωση μειωμένου ναύλου

– Να αποβιβάζονται απο τα οχήματα -εκτός του οδηγού, κατα την επιβίβαση στα πλοία

2. ΑΓΟΡΑ – ΑΚΥΡΩΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ
2.1 Οι επιβάτες μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια μέσω των συνεργαζόμενων πρακτορείων ή online μέσω του www.kerkyraseaways.gr
2.2 Τα εισιτήρια μπορούν να ακυρωθούν 24 ώρες πριν την αναχώρηση με πλήρη επιστροφή ναύλου. Απο 24 ώρες έως και τον απόπλου τα εισιτήρια δεν ακυρώνονται
 
3. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ

Η ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ KERKYRA SEAWAYS θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να εκτελέσει τα δρομολόγια όπως είναι προγραμματισμένα διατηρεί όμως το δικαίωμα να τα τροποποιήσει εφόσον παραστεί ανάγκη

Η ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ KERKYRA SEAWAYS δεν φέρει ευθύνη για καθυστερήσεις ή ανεκτέλεστα δρομολόγια που οφείλονται σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες, λόγους ασφαλείας ή δημόσιας τάξης. Σε κάθε άλλη περίπτωση οι απαιτήσεις και τα δικαιώματα των επιβατών ισχύουν όπως περιγράφονται στον νόμο 3709/2008.

4. ΠΑΡΑΠΟΝΑ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ

Για κάθε παράπονο ή καταγγελία κατά τη διάρκεια του πλου οι επιβάτες δύναται να απευθύνονται στον ορισμένο για το σκοπό αυτό αξιωματικό του πλοίου και μετά το πέρας του ταξιδιού στον εκδότη του εισιτηρίου ή στην Κοινοπραξία ή στις λιμενικές αρχές, σύμφωνα με το οριζόμενα στη σχετική νομοθεσία.

5. ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήτε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στα τηλέφωνα και στα email όπως αυτά αναγράφονται στον τομέα ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ στο www.kerkyraseaways.gr

 

Β. ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Τα εμπιστευτικά δεδομένα (ο αριθμός της πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας, η ημερομηνία λήξης και ο κωδικός ασφαλείας CVV) είναι τα απόρρητα στοιχεία που διαβιβάζονται άμεσα στον server της τράπεζας χωρίς να διέλθουν από τα φυσικά μέσα των servers του kerkyraseaways.gr. Η ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ KERKYRA SEAWAYS δεν έχει καμία απολύτως πρόσβαση στα δεδομένα αυτά παρα μόνο την επιβεβαίωση ολοκλήρωσης πληρωμής μετά την περάτωση κράτησης μέσω της ιστοσελίδας www.kerkyraseaways.gr.

Γ. KERKYRA SEAWAYS BONUS CLUB

1. ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕΛΟΥΣ

1.1 Ως μέλος της KERKYRA SEAWAYS μπορεί να γίνει δεκτό οποιοδήποτε νομικό ή φυσικό πρόσωπο (άνω των 18 ετών).

1.2 Όποιος επιθυμεί να αποκτήσει την κάρτα μέλους KERKYRA SEAWAYS συμπληρώνει την δήλωση με τα στοιχεία που αναγράφονται σε αυτήν

1.3 Η δήλωση εγγραφής μέλους αποτελεί τεκμήριο οτι ο δηλών γνωρίζει και αποδέχεται πλήρως και ανεπιφύλακτα τους όρους που ρυθμίζουν τα δικαιώματά του ως κάτοχος της κάρτας. Η κοινοπραξία KERKYRA SEAWAYS έχει την δυνατότητα να μην αποδεχτεί την δήλωση εγγραφής.

1.4 Η κοινοπραξία KERKYRA SEAWAYS εκδίδει την αντίστοιχη κάρτα και την παραδίδει στο Μέλος και συγχρόνως τον καταχωρεί στο μητρώο των μελών της κοινοπραξίας KERKYRA SEAWAYS

1.5 Η ημερομηνία εγγραφής μέλους θα θεωρείται η ημερομηνία έκδοσης της κάρτας. Απο την ημερομηνία αυτή το μέλος θα δικαιούται τις ειδικές παροχές και προνόμια που του παρέχει η εγγραφή του ως μέλος.

1.6 Το μέλος έχει την υποχρέωση να επιδεικνύει την κάρτα πριν απο κάθε χρήση, για να τυγχάνει τις παροχές και τα προνόμια της κάρτας μέλους της κοινοπραξίας KERKYRA SEAWAYS.

 

2. ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ

2.1 Η κάρτα μέλους της κοινοπραξίας KERKYRA SEAWAYS είναι αυστηρά προσωπική, ανεκχώρητη και αμεταβίβαστη σε οποιονδήποτε τρίτο και παρέχει στον κάτοχο τα δικαιώματα και προνόμια τα οποία θα ισχύουν κάθε φορά σύμφωνα με το εν λόγω πρόγραμμα.

2.2 Η κάρτα μέλους θα παραδίδεται αυτοπροσώπως στο μέλος. Η κάρτα μέλους δεν είναι πιστωτική ή χρεωστική και ως εκ τούτου δεν μπορεί να προβεί σε εμπορικές ή χρηματικές συναλλαγές. Οι παρεχόμενες προσφορές και προνόμια δεν μπορούν να εξαργυρωθούν με χρήματα.

2.3 Κάθε κάρτα είναι και παραμένει ιδιοκτησία της κοινοπραξίας KERKYRA SEAWAYS. Δεν επιτρέπεται στο μέλος να δανείζει ή να παραχωρεί τη χρήση της κάρτας μέλους σε οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο, μπορεί όμως ο ίδιος να τν χρησιμοποιεί για απεριόριστο αριθμό ατόμων.

2.4 Σε περίπτωση απώλειας της κάρτας το μέλος τη δηλώνει στις διευθύνσεις της κοινοπραξίας KERKYRA SEAWAYS και υποβάλλει αίτηση για έκδοση νέας κάρτας.

 

3. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Το μέλος αναγνωρίζει, αποδέχεται και δηλώνει ανεπιφύλακτα οτι τα στοιχεία που δηλώνει για την απόκτηση της κάρτας μέλους είναι αληθή και η κοινοπραξία KERKYRA SEAWAYS μπορεί να τα χρησιμοποιήσει αποκλειστικά και μόνο για τις ανάγκες που απαιτούνται για τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τα μέλη του. Τα στοιχεία των μελών είναι εμπιστευτικά και τηρούνται απο την Κοινοπραξία KERKYRA SEAWAYS.

 
4. ΠΡΟΝΟΜΙΑ – ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΑΡΤΑΣ

4.1 Το μέλος μπορεί να απολαμβάνει τις ειδικές προσφορές που θα του κοινοποιούνται μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

4.2 Θα υπάρχει ενημέρωση για την εκπτωτική πολιτική της εταιρείας.

4.3 Σε περίοδο υψηλής κίνησης θα υπάρχει προτεραιότητα ύστερα απο την κράτηση εισιτηρίου.

4.4 Επιπλέον έκπτωση στους πελάτες που μετακινούνται καθημερινά στους χώρους εργασίας τους απο και προς την Κέρκυρα.

4.5 Ειδικές τιμές σε συλλόγους και ομάδες επιβατών.

4.6 Έκπτωση σε επιλεγμένα δρομολόγια

4.7 Στο πίσω μέρος της κάρτας υπάρχει QR CODE για άμεση πρόσβαση στην ιστοσελίδα www.kerkyraseaways.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Ηγουμενίτσα
  • +30 26650 21000
  • igoumenitsa@kerkyraseaways.gr
  • Κέρκυρα
  • +30 26610 21000
  • corfu@kerkyraseaways.gr
  • Παξοί
  • +30 26620 32114
  • paxos@kerkyraseaways.gr

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

KERKYRA SEAWAYS

ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΗΓ/ΤΣΑΣ - ΚΕΡΚΥΡΑΣ - ΠΑΞΩN

ΙωνΑΣ – ΑΓΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ – ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ – ΝΑΝΤΗ – ΕΛΕΝΗ – ΝΗΡΕΑΣ
ΙΟΝΙΟΥ ΠΕΛΑΓΟΥΣ 7, ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ